Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (2023)

India riep zichzelf uit tot een soevereine, democratische en republikeinse staat met de goedkeuring van de grondwet op 26 januari 1950. Vandaar dat op deze dag elk jaar de vakbondsregering samen met de burgers de

Dag van de Republiek

. De grondwet werd op 26 november 1949 aangenomen door de Indiase grondwetgevende vergadering en trad enkele maanden later in werking, op 26 januari 1950.

26 januari is een nationale feestdag in het land.

Lees ook

Happy Republic Day 2023: Afbeeldingen, Quotes, Wensen, Berichten, Kaarten, Groeten, Foto's en GIF's

Dag van de Republiek wordt gevierd op 26 januari, om de goedkeuring van de Indiase grondwet te herdenken. De grondwet van India trad in werking in het jaar 1950 op 26 januari. De datum 26 januari werd gekozen vanwege het belang ervan in de vrijheidsstrijd. Op deze dag, in het jaar 1930 de Indiaan

Happy Republic Day 2023: beste berichten, citaten, wensen, afbeeldingen, groeten en foto's om te delen op Republic Day of India

Stuur deze groeten, wensen, berichten en citaten op de Dag van de Republiek naar uw dierbaren en familie.

India Republic Day 2023: Parade, hijsen van de vlag, viering en alles wat je moet weten

India viert dit jaar de 74ste Dag van de Republiek. Deze dag wordt in heel India gevierd met veel patriottisme en vurigheid. Prachtige parades door regimenten van het Indiase leger, de marine, de luchtmacht, politie en paramilitaire troepen zullen worden bijgewoond in Rajpath, Delhi. India's verdediging

Elk jaar wordt de Dag van de Republiek gevierd met spectaculaire militaire en culturele praal. De belangrijkste viering van de Dag van de Republiek wordt gehouden in de nationale hoofdstad Delhi, op Kartavya Path. Gewapend personeel marcheert langs het Kartavya-pad om eer te bewijzen aan het moederland, de eenheid en integriteit van medeburgers en aan het rijke en diverse culturele erfgoed dat het land in zijn geheel vertegenwoordigt.

India viert dit jaar de 74ste Dag van de Republiek.
Op de Dag van de Republiek worden 21 saluutschoten gegeven aan de president van het land. Er worden 21 kanonnen afgevuurd met een voorsprong van 2,25 seconden. De saluutschoten bestrijken de 52 seconden van het volkslied in drie opeenvolgende rondes van elk 7 kanonnen. Dit jaar zal de 21e saluutschoten worden uitgevoerd door inheems gemaakte 105 mm Indian Field Guns (IFG's). De munitie is ook inheems geproduceerd.

Betaal op deze Dag van de Republiek respect voor uw land en verspreid de boodschap van liefde, eenheid en broederschap met deze geselecteerde berichten en wensen. Deel op deze dag verhalen en slogans van vrijheidsstrijders en herdenk degenen die hun leven hebben opgeofferd om het moederland te bevrijden van de Britse Raj.

Happy Republic Day 2023: wensen, berichten en citaten

 1. Verheug u in de glorie van de natie en vergeet niet de soldaten Happy Republic Day 2023 te bedanken.
 2. Laten we onze handen ineen slaan om onze naties te beschermen tegen al het sociale kwaad dat de Happy Republic Day 2023 teistert.
 3. We moeten er trots op zijn dat je een indiaan bent, want gelukkig zijn degenen die in dit geweldige land zijn geboren. Happy Republic Day 2023.
 4. Duizend groeten aan iedereen in dit grote land van ons. Mogen we het nog welvarender en grootser maken. Ik wens je een hele fijne Dag van de Republiek 2023!
 5. De zwakken kunnen nooit vergeven. Vergeving is het attribuut van de sterken Oog om oog maakt uiteindelijk de hele wereld blind
 6. De vader van onze natie, Mahatma Gandhi zei: "Wees de verandering die je in deze wereld wilt zien." en die woorden zijn zelfs vandaag relevant. Wees een leider. Maak het verschil. Ik wens je een hele fijne Dag van de Republiek 2023!
 7. Democratie is niet zomaar een regeringsvorm. Als je het bericht in het bovenstaande gedeelte niet leuk vond, kun je deze citaten overwegen. Hoewel dit ook wordt gezegd door onze grote leider. DeRepubliek Dag wensenin het Engels is erg handig voor u om overal te wensen.
 8. Het is in de eerste plaats een manier van geassocieerd leven, van gezamenlijk gecommuniceerde ervaring. Het is in wezen een houding van respect en eerbied voor medemensen (Happy Republic Day 2023) zei door BR Ambedkar
 9. Fijne republiekdag! Vandaag werd de Indiase grondwet opgesteld en kregen we echte onafhankelijkheid. Laten we de dag respecteren.
 10. Laten we op deze speciale dag ons moederland beloven dat we er alles aan zullen doen om ons erfgoed, ons ethos en onze schat te verrijken en te behouden. Fijne Dag van de Republiek 2023
 11. Wees er trots op dat u in een land woont met zo'n diverse glorieuze geschiedenis en rijk erfgoed. Fijne Dag van de Republiek 2023.
 12. Vergeet nooit de offers van onze grote vrijheidsstrijders. Treed in hun voetsporen en maak van ons land het beste ter wereld. Fijne Dag van de Republiek!
 13. Levens opofferen voor de natie is lovenswaardig. We moeten allemaal onze echte helden respecteren en eren. Fijne Dag van de Republiek!
 14. Elke Indiaan zou nu moeten vergeten dat hij een Rajput, een Sikh of een Jat is. Hij moet onthouden dat hij een Indiaan is (Happy Republic Day 2023) Gezegd door Sardar Patel
 15. Laten we beloven dat we de harde offers van onze dappere vrijheidsstrijders niet voor niets zullen laten gaan. We zouden hard werken om van ons land het beste ter wereld te maken. Fijne Dag van de Republiek 2023!
 16. Vrijheid in de geest, Kracht in de woorden, Zuiverheid in ons bloed, Trots in onze ziel, IJver in ons hart, Laten we ons India begroeten op de Dag van de Republiek. Fijne Dag van de Republiek 2023.
 17. Onafhankelijkheid is een prachtig geschenk van God. Moge onze natie voor altijd onafhankelijk en welvarend blijven. Fijne Dag van de Republiek!
 18. Laten we een eed afleggen aan onze moeder India dat we alles zullen doen wat we kunnen voor de welvaart van ons land. Fijne Dag van de Republiek!
 19. Vandaag is de dag om de liefde te tonen die we hebben voor onze natie. Fijne Dag van de Republiek 2023 aan al mijn familie, vrienden en mensen in de vereniging.
 20. Mogen de dappere leiders van onze glorieuze natie ons naar vrede en welvaart leiden, zodat we onze hoofden omhoog kunnen houden en trots kunnen zijn op ons land. We eren het werk dat ze op deze dag voor dit land hebben gedaan. Fijne Dag van de Republiek!
 21. Vrijheid van denken, kracht in onze overtuigingen en trots op ons erfgoed. Laten we onze dappere martelaren groeten op de Dag van de Republiek. Fijne Dag van de Republiek!
 22. Deze Dag van de Republiek laat ons werken aan de opbouw van een sterke en ontwikkelde natie. Laat de wereld naar ons opkijken voor onze sterke punten. Fijne Dag van de Republiek.
 23. Dag van de Republiek viert solidariteit en moedigt iedereen aan om vrede te verspreiden in het hele land. Laten we zonder kaste of geloofsovertuiging samenkomen om de mensheid te dienen.
 24. Aan de helden van de natie en aan de mensen van de natie, ik wens jullie allemaal een gelukkige Dag van de Republiek!
 25. Wees altijd trots dat je Indiaas bent, want niet iedereen krijgt het voorrecht om in deze geweldige natie geboren te worden. Fijne Dag van de Republiek!
 26. Laten we vandaag allemaal trots zijn en onze natie respecteren ter gelegenheid van de Dag van de Republiek. Wens je een hele fijne Dag van de Republiek!
 27. Laten we, terwijl we de Dag van de Republiek vieren, beloven onze natie en haar vlag te beschermen. Fijne Dag van de Republiek!
 28. Laten we de handen ineen slaan om onze natie te beschermen tegen al het sociale kwaad dat haar teistert. Fijne Dag van de Republiek.
 29. Fijne Dag van de RepubliekIndië! Waar ik ook ben... Je zult altijd mijn identiteit zijn.
 30. Onze dappere helden voerden jarenlang een dappere strijd zodat toekomstige generaties hun leven in vrijheid en waardigheid konden leiden. Dit is een dag om hen te vieren en waar ze voor hebben gevochten. Ik wens jullie allemaal een hele fijne Dag van de Republiek!
 31. Laten we de handen ineen slaan om onze naties te beschermen tegen al het sociale kwaad dat haar teistert. Fijne Dag van de Republiek.
 32. Vergeet nooit de offers van onze grote vrijheidsstrijders. Treed in hun voetsporen en maak van ons land het beste ter wereld. Fijne Dag van de Republiek!
 33. Vrijheid in gedachten, geloof in ons hart, herinneringen in onze ziel. Laten we de natie groeten op de Dag van de Republiek.
 34. Vrijheid is niet gemakkelijk gekomen, het is vanwege de offers van onze vrijheidsstrijders, dus neem het nooit als vanzelfsprekend aan. Fijne Dag van de Republiek 2023.
 35. Vrijheid in gedachten, geloof in ons hart, herinneringen in onze ziel. Laten we de natie groeten op de Dag van de Republiek.
 36. Mogen we gezegend zijn met vrijheid van denken, kracht in onze overtuigingen en trots op ons erfgoed. Laten we onze martelaren groeten op de Dag van de Republiek. Fijne Dag van de Republiek!
 37. Vergeet nooit de offers van onze grote vrijheidsstrijders. Treed in hun voetsporen en maak van ons land het beste ter wereld. Fijne Dag van de Republiek!
 38. Vrijheid in de geest, kracht in de woorden, puurheid in ons bloed, trots in onze ziel, ijver in ons hart. Laten we ons India groeten op de Dag van de Republiek. Fijne Dag van de Republiek!
 39. Geniet van je vrijheid, maar respecteer ook de talloze offers die onze leiders hebben gebracht. Fijne Dag van de Republiek!
 40. Laten we de handen ineen slaan om onze naties te beschermen tegen al het sociale kwaad dat haar teistert. Fijne Dag van de Republiek!
 41. Vrijheid in de geest, kracht in de woorden, puurheid in ons bloed, trots in onze ziel, ijver in ons hart. Laten we ons India groeten op de Dag van de Republiek. Fijne Dag van de Republiek!
 42. Onafhankelijkheid is altijd een prachtig geschenk van god. Moge deze prachtige natie voor altijd onafhankelijk blijven en groeien volgens onze grondwet! Wensen gelukkige dag van de Republiek!
 43. Het is tijd voor ons allemaal om ons te verenigen en ons land te ontdoen van al het kwaad dat het teistert. Fijne Dag van de Republiek!
 44. Moge je vreugde hebben om je lief te maken, strijd om je sterk te maken, verdriet om je menselijk te houden en hoop vreugde te brengen in onze natie. Fijne Dag van de Republiek!
 45. We hebben onze vrijheid gekregen na veel strijd en opofferingen. Laten we onze onafhankelijkheid koesteren. Wens je een fijne Dag van de Republiek!
 46. Duizend groeten aan deze grote natie van ons. Moge het nog welvarender en grootser worden. Fijne Dag van de Republiek!
 47. Laten we op deze dag beloven dat we ons erfgoed, ons ethos en onze schat zullen verrijken en behouden. Fijne Dag van de Republiek!
 48. Deze republiekdag laat ons werken aan de opbouw van een sterke en ontwikkelde natie. Laat de wereld naar ons opkijken voor onze sterke punten. Fijne Dag van de Republiek 2023!
 49. De vrijheid die we genieten is een geschenk van onze vrijheidsstrijders en soldaten aan de grenzen die 24/7 aan het werk zijn. Fijne Dag van de Republiek 2023!
 50. Dag van de Republiek is de dag waarop we vrijheid kregen in de ware zin van het woord. Onthoud deze dag altijd en geef de betekenis ervan door aan de volgende generatie. Fijne Dag van de Republiek!

Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (1)

Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (2)

Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (3)

Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (4)

Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (5)

Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (6)

Happy Republic Day 2023: Top 50 wensen, berichten, citaten, afbeeldingen en groeten om te delen met uw familie en vrienden op Republic Day of India - Times of India (7)

Meer wensen en berichten om te delen op de Dag van de Republiek van India

Ons land is het grootste ter wereld, maar laten we ernaar streven het nog beter te maken. Fijne Dag van de Republiek!
Laten we ons moederland beloven dat we er alles aan zullen doen om het van al het kwaad te verlossen. Fijne Dag van de Republiek!
Vrijheid is niet gemakkelijk gekomen, het is vanwege de offers van onze vrijheidsstrijders, dus neem het nooit als vanzelfsprekend aan. Fijne Dag van de Republiek!
Duizend groeten aan deze grote natie van ons. Moge het nog welvarender en grootser worden. Fijne Dag van de Republiek!
Veel plezier en geniet van je vrijheid, maar sta ook stil bij de vele offers die onze vrijheidsstrijders hebben gebracht. Fijne Dag van de Republiek!
Dag van de Republiek van India: Citaten
"We zijn In de eerste en laatste plaats Indiërs." - BR Ambedkar
"Laten we samen een reis van vrede, harmonie en vooruitgang in Zuid-Azië beginnen." – Atal Behari Vajpayee
"Laat nieuw India ontstaan ​​uit boerenhuisje, grijpend naar de ploeg, uit hutten, schoenmaker en veegmachine." – Swami Vivekananda
"Burgerschap bestaat in dienst van het land." – Jawaharlal Nehru
"India heeft geen gebrek aan dappere jonge mannen en vrouwen en als ze de kans krijgen en helpen, kunnen we concurreren met andere landen in ruimteverkenning en een van hen zal haar dromen waarmaken." – Atal Behari Vajpayee

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated: 26/09/2023

Views: 5779

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.