(2022) ZOOM -haastattelut: Mekko, joka tekee vaikutuksen virtuaaliseen työhaastatteluasi - Nohq Remote Work -oppaat (2023)

Ensivaikutelmat ovat ratkaisevan tärkeitä haastatteluissa, ja HEM -haastattelu ei ole poikkeus.On tärkeää, että näytät varmasti ja tunnet itsesi luottavaiseksi ja että esität itsesi parhaimmillaan.Kehon kieli, silmäkontakti ja tapa, jolla pukeudut, voi olla merkittävä vaikutus tapaan, jolla haastattelija havaitsee sinut;Useimmat ihmiset muodostavat mielipiteen muutamassa sekunnissa, tajuaavatko he sen vai eivät.

Yksi syy siihenZoom -levitysvaatteetOn niin tärkeää, koska haastattelijalla on paljon vähemmän tekemistä haastattelun tekemisessä verkossa.Tapaamatta heitä henkilökohtaisesti, ehdokkaan ilmestyminen tulee yhtäkkiä tärkeämmäksi.TutkimusKirjastoSe osoittaa, että videohaastattelujen käyttö vuosien 2020 ja 2021 välillä kasvoi 67% ja että yli puolet työnantajista jatkaa haastattelujen tekemistä videon kautta pandemian jälkeen.Pidämmekö heistä vai ei, zoom -haastattelut ovat pysymässä!

Parhaat käytännötZoom -haastattelu Kleding

Ennen kuin olemme kiinniMitä pukeutua zoom -haastatteluunKatsotaanpa joitain parhaita käytäntöjä.Tämä saa sinut tuntemaan itsesi arvokkaammaksi, mikä puolestaan ​​saa sinut näyttämään rauhallisemmalta haastattelijalla.

Julkaisut, kutenHanhetTarjoa arvokkaita näkemyksiä kaikenlaisista tavoista työskennellä etäyhteydessä yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri maailmaa, joten varmista, että tilaat uutiskirjeen saadaksesi päivityksiä.

Pukeutua kokonaan

Olemme kokeneet kaiken.Liiketoiminta yläosassa, pyjamat alareunassa.Vaikka mukavuus on tärkeä, myös ammattitaito on.Psykologisesti se näyttää enemmän henkilökohtaiselta haastattelulta, jos pukeudut päästä varpaisiin videohaastatteluun.Vaikka haastattelija näkee sinut todennäköisesti vain vyötäröltäsi, täysin pukeutumalla, varmistat, että olet keskittynyt enemmän.

Anna oikea valaistus

Toinen hyvä tapa videohaastatteluihin on saada altistuminen hyvin.Et halua laittaa paljon ongelmia ulkonäöltään, vain fluoresoiva valaistus pyyhkiä tai olla luolamaisessa pimeydessä.

Hyvä idea olisi investoida pöytävalaisimeen, jonka voit loistaa kasvoillasi tietokoneen takana.Lämpimällä sävyllä oleva hehkulamppu on yleensä imartelevampi kuin sininen ja valkoinen valo.Jos istut ikkunan edessä ja pääasiassa luonnollinen valo valaisee, varmista, että aurinko ei paista suoraan silmissäsi tai kasvoillasi, koska tämä voi häiritä sinua.

Varmista, että kameran nurkka on hyvä

Aivan kuten oikea valotus, sinun on varmistettava, että asetat myös kameran kulman oikein näyttääksesi itsesi parhaaseen valossa.

Tämä tarkoittaa, että sinulla on oltava kamera silmätasolla, jotta voit ottaa "silmäkontaktin" haastattelijan kanssa ja että kamera osoittaa sinulle suoraan sen sijaan, että katsot sinua päälle tai alas.

Testaa asennus

Jos olet zoom -työhaastattelussa, tekniset ongelmat ovat viimeinen tarvitsemasi asia.Varmista, että tiedät miten se tehdäänKirjaudu sisään Op ZoomJa perustoimintojen käyttö on, jos tiedät, että tiedät minkä junan sinun on otettava menemään henkilökohtaiseen työhaastatteluun.

Tähän sisältyy testaaminen, miltä näytät kamerasta.Tätä varten lataa vaintietokoneen, tai zoom -kokous, jossa kukaan ei ole läsnä, ja tarkista, että valotus ja kameran nurkka ovat oikein.

Tarjota oikea kehystys

Sinun on myös saatava oikea kehystys samalla tavalla.Tämä tarkoittaa, että sinun on varmistettava, että et ole liian zoomattu tai liian kaukana kamerasta.

Sinun on yritettävä saada pää ja rintakuva kuvaan, kun istut pystyssä ja katsot kameraa.Istu alas kuin olisit henkilökohtaisessa haastattelussa: Älä pudota ulos, nojaa taaksepäin tai laita jalat ylös!

Rajoittaa häiriötekijöitä

Toinen tärkeä paras tapa zoom -haastattelu onjohtaminensinun ympärilläsi.Et tuo puhelinta esiin henkilökohtaisessa haastattelussa, joten älä tee sitä helmahaastattelussa!Vältä myös puhumista oven kanssa tai puhumasta ympärilläsi olevien ihmisten kanssa, kun puhut.

On todennäköisesti hyvä idea laittaa puhelimesi lentokonetilaan ja pyytää kaikkia, joiden kanssa asut yhdessä, ettet häiritse sinua haastattelun aikana.Tämä koskee myös lemmikkieläimiä: Kissat, jotka kävelevät näppäimistön yli ja koirat haukkuvat illalliselle, näyttivät ehkä söpöiltä, ​​mutta he voivat häiritä haastattelua ja saada sinut näyttämään epäammattimaiselta.

Älä unohda hoitoa

Se on tehty helposti.Nykyään olemme niin tottuneet soittamaan verkkoon, että voimme antaa pienten asioiden liukastua.Muista, että on tärkeää esitellä itsesi ikään kuin se olisi henkilökohtainen haastattelu, ja ulkoinen hoito ei ole poikkeus.Muotoilemalla hiuksiasi siististi ja käyttämällä kevyttä meikkiä (jos käytät meikkiä), voit tuntua toisistaan ​​enemmän ja vaivaa ei jää huomaamatta.

Tunne hyvä itsestäsi

Viimeinen paras käytäntöZoom-haastajan vaatteeton varmistaa, että tunnet olosi luottavaiseksi ja mukavaksi.Päivän lopussa tuon todella kutiseva pusero on vain siksi, että se näyttää hyvältä kameralle on vain häiritseminen haastattelusta.

Sinun on suoritettava parhaimmillaan ja kyettävä keskittymään esitettyihin kysymyksiin.Tämä tarkoittaa, että tunnet olosi luottavaiseksi ja onnelliseksi etkä ole tarpeetonstressaantunut.Jos sinusta tuntuu epämukavalta ja olet jatkuvasti viihdyttämässä, haastattelija todennäköisesti huomaa tämän.

Kuinka asettaa zoom -tausta

Toinen erittäin tärkeä tekijä päättäessäänMitä pukeutua zoom -haastatteluunMuodostaa taustan.Haluat löytää tasapainon puhtaan, mutta ei kliinisen ja neutraalin, mutta ei tylsän välillä.

Puhdas ja siisti

On sanomattakin selvää, että sinun on yritettävä puhdistaa huone, jossa teet haastattelun, jotta se näyttää kameran ammattimaiselta.Sen ei pitäisi olla keskustelun tärkein painopiste, joten roskaa on oltava minimaalinen.

Hyvä valaistus

Sinun on myös otettava huomioon taustasi valaistus.Jos takanasi on liian monta valoa, voit sulautua taustaan, joten yleensä on parasta pitää valo suoraan edessäsi, jos pystyt.

Neutraali

Et halua, että taustasi on ristiriidassa omasi kanssaZoom-haastajan vaatteet, etkä myöskään halua mennä siihen.Valitse paikka talossasi, jolla on neutraali tausta;Väri, joka ei häiritse liikaa, varmistaa, että haastattelija voi keskittyä enemmän kasvoihisi.Harkitse paikkaa, jossa on normaali seinä sotkuisen kirjahyllyn sijasta.

Persoonallisuuden heijastus

Toisin sanoen on hienoa pistää jonkin verran persoonallisuutta taustallesi - se toimii hyvänä jäämurtajana tai keskusteluaiheena.Pidä sotku minimissä, mutta jos soitat soitinta, voit harkita sen näyttämistä taustalla.

Tämä auttaa sinua muistamaan enemmän, ja niin kauan kuin haastattelija ei häiritse liian monia esineitä, se myötävaikuttaa paljon sinulle henkilökohtaisesti ja ystävällisesti.

Virtuaalinen tausta

Jos sinulla on rajoitettu taustalla, jota voit käyttää kotona, voit aina harkita Zoomin virtuaalista taustatoimintoa.Lataa kuva sivuston taustasta, jolla on tekijänoikeudet -ilmaiset kuvan lataukset, kutenKuluttaa-PexelsJa lataa se zoomiin.

Vaihtoehtona Zoomilla on toiminto taustan häipymiselle, mikä tarkoittaa, että voit haalistua taustan häiritsevien esineiden tai värejen poistamiseksi.Tämä auttaa myös haastattelijaa keskittymään enemmän sinuun, koska olet etualalla.

Kuinka muodollisesti zoom -haastatteluvaatteideni pitäisi olla?

Kun olet laittanut taustan, valotuksen, kameran nurkka- ja keskusteluasetukset, voit alkaa miettiä sinuaZoom-haastajan vaatteet.Vuosina 2021-2022 tutkimus osoitti, että vain 37% työnantajista odottaa miesten käyttävän solmiota työhaastattelun aikana ja että vain 26% työnantajista vaatii muodollisen pukeutumiskoodin.

Tehdä tutkimusta

Se, mitä yrityksen tutkimus on todennäköisesti jo osa valmistelua työhaastatteluun.Miksi et lisää tutkimusta vaatteisiin luetteloon auttaaksesi sinua päättämäänMitä pukeutua zoom -haastatteluun?Jos yritys on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, katso, löydätkö valokuvia nykyisistä työntekijöistä.Tämä antaa sinulle kuvan toimiston muodollisuudesta.

Sinun on pyrittävä muodostamaan yhteyden yrityskulttuuriin, jotta haastattelija näkee sinut joukkueen luonnollisena lisäyksenä.Saatat pystyä katsomaan valokuvia ryhmästä yrityksen verkkosivustolla ja lukemaan heidän arvojaan varmistaaksesi, että ne vastaavat omasi.Onko yritys minimalistinen, klassinen, trendikäs vai rento?Kaikilla näillä asioilla on rooli yrityksen pukeutumiskoodissa.

Tavoitteenasi ei pitäisi olla jäljitellä yrityksen pukeutumiskoodia, vaan ajatella asua, joka osoittaa, että ymmärrät yrityskulttuurin.Uusilla käsikirjoilla ja haastatteluilla etätyöstä joka viikko,HanhetTarjoaa arvokkaita oivalluksia niille, jotka palkkaavat etäyhteyden ja kotoa työskenteleville.

Teollisuuden vaatteet

Jos tiedot yrityksen online -vaatekajeista on rajoitetusti, voit noudattaa joitain yleisiä ohjeita vaatteille teollisuudelle, jota varten haet.

Jos työskentelet koulutuksessa, pieni malli tai väri asussa voi varmistaa, että näytät hauskalta ja lähestyttävältä.Jos haet neuvontatoimintoa, haluat todennäköisesti pitää sen hieman muodollisempana paidan kanssa, jossa on solmuja ja bleiseri, jotka ovat loistava vaihtoehto jokaiselle sukupuolelle.

Jos haet työtä muotiteollisuudessa, haluat näyttää henkilökohtaisen tyylisi (hyvin, niin paljon kuin mahdollista vyötäröltäsi!).Pieni väri ja mielenkiintoiset tekstuurit auttavat pitkälle varmistaaksesi, että olet ikimuistoinen.

Jos haet asemaa hallituksessa, haluat valita jotain, joka näyttää ammattimaiselta, mutta jonka kanssa olet varma.Puku on hyvä vaihtoehto tähän ja sinun on pidettävä jotain melko neutraalia väriä.Jos haluat lisätä väriä ja persoonallisuutta, tee tämä lisävarusteiden kanssa.

Lyhyesti sanottuna, älä pukeudu haluamaasi työhön, ei työhösi!

Harkitse tuotemerkin arvoja

Suurimmalla osalla yrityksiä on kappale tai kaksi kappaletta brändiarvoistaan ​​verkkosivustollaan tai LinkedIn -sivulla.Varmista, että luet tämän ja käytä niitä vaikuttamaan asujen päätökseenMitä pukeutua zoom -haastatteluun.Esimerkiksi, jos yrityksen tuotemerkki -arvot ovat kevyempiä ja energisempiä, voit jättää perinteisen mustan puvun pois ja harkita jotain muuta.

Mitä väriä minun pitäisi valita minunZoom -levitysvaatteet?

Värin ja kontrastin ottamisen tulisi olla toinen tärkeä tekijä ajattelussaMitä pukeutua zoom -haastatteluun.

Ensimmäinen,Vältä liian paljon mustaa kuin osa sinuaZoom-haastajan vaatteet.Varsinkin jos tausta on myös tumma ja ihosi on vaaleampi, koska sen avulla voit näyttää vähän kelluvalta päältä!

Jos teet zoom -haastattelun tietokoneen verkkokameran kanssa, jota useimmat ihmiset tekevät, kamera ei helposti erota taittumista ja kuvioita mustista vaatteista, jotta kaikki sulautuu mustan mereen.

Tämän vieressä,Erittäin kirkkaat värit voivat myös olla vaikea verkkokamerallesi.Värit, kuten kirkkaan punainen ja oranssi, voivat aiheuttaa ylimääräistä altistumista, mikä johtaa ympärilläsi olevaan kevyeen utu.Clear White voi myös vapauttaa hehkua kameran liiallisen korvauksen seurauksena, joten on myös parasta välttää tämä.

Värit, jotka sopivat sinulle ja joissa olet varma, varmistaa, että tunnet itsesi hyväksi Zoom -haastattelussa.Jos et ole varma parhaiten sopivista väreistä,Yleinen sääntö on valita värejä, jotka sopivat hyvin silmäsi väriin.

Värien toistaminen asussa on myös loistava tapa saada sinut näyttämään enemmän.Esimerkiksi,Jos käytät koruja, yritä peilata yläosan väri muutamalla korvakorulla tai hameesi tai housujen värillä.

NainenZoom -levitysvaatteet

Puserot ja paidat

Pusero tai paita on niitti monille.Painike, joka on täysin suljettu ammattimaisemman ilmeen ja löysää yhden tai kaksi painiketta satunnaisemman ilmeen saamiseksi.Voit pukeutua sen siistillä takilla tai bleiserillä sen päälle.Laadukas paita on erittäin monipuolinen pala;Mene vaaleampaan, neutraaliin väriin (ei selkeää valkoista) tasapainoista näkymää näytöllä.Vältä liian monia kiireisiä malleja, koska ne voivat olla häiritseviä.

Housut ja hameet

Vaikka ne eivät ehkä ole näkyvä osa sinuaZoom-haastajan vaatteet, sinun on myös otettava huomioon housut tai tupakointivaihtoehdot.Mene jotain mukavaa, jotta et vihaa keskustelun aikana, mutta pidä se ammattimaisena, jotta olet varma.

Mekot ja hyppypuvut

Monet päättävät mennä all-in-one-kappaleena helpon asuun.Tämä toimii yleensä erittäin hyvin zoom -työhaastattelussa, kunhan et valitse liian kirkasta väriä tai liian kiireistä mallia.

Lisätarvikkeet

Älä pelkää lisätä väriä ja persoonallisuutta asusteihisi.Niin kauan kuin lisävarusteet eivät häiritse liikaa kasvoistasi, ne voivat auttaa tekemään asusta näyttämään koordinoidulta.Harkitse kevyttä huivia muodollisen ilmeen tai muutaman pienen korvakorun saamiseksi.

Kengät

Jotkut uskovat, että muodollisten kengien käyttäminen menee liian pitkälle käydessään Zoom -haastattelussa.Kengät voivat kuitenkin saada sinut tuntemaan olosi koordinoiduiksi ja jäljittelemään sitä, mitä käyttäisit henkilökohtaisessa haastattelussa.Varmista, että kengät ovat mukavat, kun teet tämän!

Uros zoom -levitysvaatteet

Paita

Hyvä vaihtoehto enemmän maskuliinistaZoom -levitysvaatteeton klassinen nappi-paita.Monipuolinen vaihtoehto tarkoittaa, että voit tehdä siitä muodollisemman, solmion tai rentouttamman löysäämällä solmu.

Jos työ on paljon epävirallisempaa, harkitse poolopaitan tai älykkään T-paitaa.Jos yritys, jota haet, on erittäin muodollinen, harkitse takin käyttämistä paidan päällä ammattimaisempaa ulkonäköä varten.

Housut

Vaikka voi olla houkuttelevaa mennä pyjaman alaosaan, tunnet olosi yleensä paremmin valmistautuneiksi työhaastatteluun, jos käytät klassisia housuja tai siistiä farkkuja.

Solmio

Pienen tutkimuksen yrityksen sosiaalisen median sivuista tulisi antaa sinulle hyvä osoitus siitä, pitäisikö sinun käyttää solmiota vai ei.Päivän lopussa sinun on varmistettava, että tunnet olosi mukavaksi valintasi suhteen.Solmion käyttäminen on mahdollisuus pistää pieni persoonallisuus asuun, mikä on muuten melko vaikeaa tehdä enemmän miesten vaatteita.

Jos haet asemaa, jossa työskentelet lasten tai viihdeteollisuuden kanssa, voit harkita solmiota tietyllä värillä tai kuviolla.Jos haet asemaa lakimiesten tai neuvoa -antavan käytännön kanssa, kannattaa ehkä valita yksivärinen, joka sopii taustaasi hyvin.

Kengät

Voi olla houkuttelevaa vaihtaa siistit brogat parille tossut, mutta harkitse hyvien kengien käyttämistä osana asua.Zoom -levitysvaatteetVarmistaaksesi, että tunnet olosi varmemmaksi ja paremmaksi.

Mene lisää lähteitä etäkäyttöön ja zoom -haastatteluihinHanhet.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated: 01/07/2023

Views: 6004

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.